Sastanak narodnog poslanika Marijana Rističevića sa predstavnikom izraelske kompanije MDSE Zvi Sade

Sastanak narodnog poslanika Marijana Rističevića sa predstavnikom izraelske kompanije MDSE Zvi Sade

Narodni poslanik i predsednik Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, Marijan Rističević primio je danas, 12. jula predstavnika izraelske finansijsko konsultanske kompanije MDSE gospodina Zvi Sade.

Tema sastanka su bile mogućnosti uvođenja kreditne linije i finansiranje velikih poljoprivrednih projekata od strane ovog izraelskog fonda. Izraelski finansijski savetnici ove kompanije izrazili su želju da investiraju u navodnjavanje i u proizvodnju obnovljive energije u poljoprivredi.
Kompanija ima za cilj otvaranje što više poljoprivrednih kompanija i da se kroz razne poljoprivredne projekte Srbija osnaži u poljoprivrednom smislu i da se kroz navodnjavanje uvećaju prinosi poljoprivrednih kultura.
Narodni poslanik i predsednik Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, Marijan Rističević zahvalio se gospodinu Zvi Sade na njegovoj želji da investira i time pomogne Srbiji u poljoprivrednom smislu i nada se da će ova saradnja biti plodonosna i da će u budućnosti dati odlične rezultate.

Izvor, sajt Narodne skupštine Republike Srbije 12.07.2021.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Related Post