Zvi Sade project Serbia NOVOSTI Sastanak narodnog poslanika Marijana Rističevića sa predstavnikom izraelske kompanije MDSE Zvi Sade

Sastanak narodnog poslanika Marijana Rističevića sa predstavnikom izraelske kompanije MDSE Zvi Sade

Sastanak narodnog poslanika Marijana Rističevića sa predstavnikom izraelske kompanije MDSE Zvi Sade

Narodni poslanik i predsednik Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, Marijan Rističević primio je danas, 12. jula predstavnika izraelske finansijsko konsultanske kompanije MDSE gospodina Zvi Sade.

Tema sastanka su bile mogućnosti uvođenja kreditne linije i finansiranje velikih poljoprivrednih projekata od strane ovog izraelskog fonda. Izraelski finansijski savetnici ove kompanije izrazili su želju da investiraju u navodnjavanje i u proizvodnju obnovljive energije u poljoprivredi.
Kompanija ima za cilj otvaranje što više poljoprivrednih kompanija i da se kroz razne poljoprivredne projekte Srbija osnaži u poljoprivrednom smislu i da se kroz navodnjavanje uvećaju prinosi poljoprivrednih kultura.
Narodni poslanik i predsednik Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, Marijan Rističević zahvalio se gospodinu Zvi Sade na njegovoj želji da investira i time pomogne Srbiji u poljoprivrednom smislu i nada se da će ova saradnja biti plodonosna i da će u budućnosti dati odlične rezultate.

Izvor, sajt Narodne skupštine Republike Srbije 12.07.2021.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Related Post

Mihajlovićeva: Razvijati distributivnu mrežu kako bi gas stigao do većeg broja kupaca, sajt Ministarstva rudarstva i energetike 12.03.2021.Mihajlovićeva: Razvijati distributivnu mrežu kako bi gas stigao do većeg broja kupaca, sajt Ministarstva rudarstva i energetike 12.03.2021.

Mihajlovićeva: Razvijati distributivnu mrežu kako bi gas stigao do većeg broja kupaca, sajt Ministarstva rudarstva i energetike 12.03.2021. Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka rudarstva i energetike, prof. dr Zorana